Kosár

Szállítás csomagpontra: 990 Ft-tól, házhoz szállítás 1590 Ft-tól.

Fiók

iPhone tartozékok

Samsung tartozékok

Xiomi tartozékok

Kérdésed van?

Mobilszámunk: +36 70 432 7890 Telefonszámunk: +36 1 70 59 623
Miért vennéd külön-külön meg a termékeket a mobiltelefonodhoz, ha a webáruházunkban lehetőséged van mobiltelefon tartozékokat csomagajánlatainkban, kedvezményes áron megvásárolni? Csomagban olcsóbb!Megnézem

Töltő, kábel és átalakító

Töltő és kábel

Adapter

A mobiltelefonhoz készült adapterek segítségével különféle eszközöket csatlakoztathatsz a készülékedre valamint lehetőséged van a csatlakozók átalakítására is.

Autós töltő

A gépkocsiban használható, szivargyújtó aljzatban működő töltő hasznos kiegészítő amennyiben sok időt töltesz a járműben és nem szeretnéd ha a mobilod lemerülne.

Hálózati töltő

A hálózati töltő az egyik legfontosabb tartozéka a mobiltelefonodnak. Érdemes megfelelő teljesítményű és jó minőségű töltőt választanod a hatékony töltéshez.

iPhone kábel

A Lightning csatlakozós iPhone, iPad vagy iPod készüléked töltését és szinkronizálását tudod ezekkel a kábelekkel elvégezni.

Type-C kábel

A Type-C vagy más néven USB-C csatlakozóval ellátott készülékek töltését vagy szinkronizálását tudod ezekkel a kábelekkel megvalósítani.

micro usb kábel

A micro USB csatlakozóval ellátott készülékek töltését vagy szinkronizálását tudod ezekkel a kábelekkel végrehajtani.

Vezeték nélküli töltő

A vezeték nélküli töltés rendkívül biztonságos és praktikus töltési mód. A töltés során nem használunk kábelt, ezáltal megnöveljük a készülékünk töltőcsatlakozásának az élettartamát. Ugyanakkor a Qi vezeték nélküli töltésnek is vannak hátrányai. Ilyen például a lassabb töltési idő, a viszonylag nagy energiaveszteség illetve a telefont töltés közben nem lehet kézben tartani és használni. Előnye, hogy a telefon nem melegszik túl töltés közben, hasznos fordított töltés funkciója van és teljesen univerzális a kompatibilitása. Nem minden eszköz támogatja ezt a töltési módot, így a vezeték nélküli töltő vásárlása előtt ellenőrizd, hogy a készüléked alkalmas-e erre a töltési módra. Telefonon tudunk segíteni ebben a kérdésben, bátran keress minket!

Bankkártyás fizetés

biztonságos adatkapcsolattal

Megbízható webáruház

több ezer elégedett vásárló

Folyamatos akciók

csomagajánlatok és kuponok

Személyes vásárlás esetén

díjmentes kijelzővédő felrakás