Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 telefontokok, kijelzővédő fóliák és üvegek nagy választékban. Óvd meg telefonod és férj hozzá kényelmesen a funkciókhoz továbbra is! Vásárolj minőségi mobiltelefon tartozékokat az ecell.hu webáruházban! Személyes átvétel és kedvező szállítási díjak!

Válaszd az EF-ZG960 típusú Clear View telefontokot ha az áttetsző előlapon keresztül szeretnél válaszolni az értesítéseidre és az AOD-funkciót is akarod használni. Filmnézés közben pedig hátrahajthatod a tok fedelét, hogy megtámaszd a telefonod, így optimális látószögben nézheteted a telefon kijelzőjét.
Ha prémium minőségű extra védelmet biztosító védőtokkal szeretnéd megvédeni a telefonodat, akkor válaszd az Alcantara EF-XG960 termékeket. A puha szarvasbőr textúrája kényelmes és könnyed fogást ad a telefonodnak, miközben teljes védelmet biztosít a mindennapos használat közben.
Ha erőteljes védelemre van szükséged, akkor a EF-RG960 típusú ütésálló, stílusos tokot neked találták ki. Töréstesztelt és katonai besorolással rendelkezik. Ezenkívül a tok hátrahajtva állványként is használható videózáshoz.
Ha sportos és divatos védelmet szeretnél, akkor a EF-GG960 típusú Hyperknit szövettokot válaszd magadnak. Ugyanabból a szövetből készült, mint kedvenc edzőcipőd. Ez a pehelykönnyű szövet kellemes tapintást biztosít anélkül, hogy elnehezítené a telefonod.

Termék szűrő / oldalsáv