Mobiltelefon tartó

Asztali telefontartó ajánlatunk között találsz olyan tartozékokat, amelyek mobiltelefonnal és/vagy táblagéppel is használhatóak. Az autós tartók között különbséget teszünk a felrögzítési helyét illetően. Értékesítünk szélvédőre, műszerfalra és szellőzőrácsba helyezhető mobiltelefon tartókat. Amennyiben az egykezes használatot részesíted előnyben akkor a mágneses tartó a megfelelő választás számodra. A szélvédőre rakható telefon tartók a legtöbb esetben már a műszerfalra is rögzíthetőek a tapadókorong nanopados felületének köszönhetően. Kerékpár kormányára vagy vázára rögzíthető okostelefon tartókat is találsz a kínálatunkban. A motorosokról sem feledkeztünk meg, számukra a legnépszerűbb termékünk a motorkerékpár visszapillantó tükre alá csavarozható tartó többféle méretben.

Termék szűrő / oldalsáv

Mobiltelefon tartó kerékpárra

A mobiltelefon tartó kerékpárra tartozék kiváló megoldást nyújt azoknak, akik szeretnek biciklizni és közben használni a telefonjukat. Ez a kiegészítő lehetővé teszi, hogy a telefonodat könnyedén és biztonságosan rögzítsd a kerékpárodra.

A különféle navigációs alkalmazások segítségével könnyedén követheted az útvonalat, legyen szó városi kerékpározásról vagy hosszabb túrákról. A telefonodat kényelmesen elhelyezheted a tartóban, és könnyedén láthatod az útmutatásokat vagy térképet, anélkül, hogy kézzel kellene tartanod vagy a zsebedből kellene keresned a telefont.

Mobiltelefon tartó motorra

A mobiltelefon tartó motorra legfontosabb előnye, hogy praktikus megoldást nyújt a navigáció során. A különféle térképes és navigációs alkalmazások segítségével a motorosok egyszerűen követhetik az útvonalat, miközben mindkét kezük szabadon marad. Ez különösen fontos a biztonság szempontjából, mivel a vezetőnek nem kell folyamatosan a telefonjával foglalkoznia, hanem a szemét az úton tudja tartani.

Emellett a mobiltelefon tartó segítségével könnyedén hozzáférhetünk azokhoz az információkhoz, amelyekre szükségünk lehet az út során. Például, ha időjárási jelentést szeretnénk megnézni, vagy ha útközben gyorsan ellenőriznénk az üzeneteinket vagy hívásainkat, egyszerűen csak egy pillantást kell vetnünk a telefonra, amely stabilan rögzítve van a motor kormányán. A tartót lehetőségünk van a visszapillantó tükör alá is felszerelni.