06 70 432 7890 boltecell.hu

06 70 432 7890 boltecell.hu

Huawei P Smart 2019 tartozékok

Vásárolj Huawei P Smart 2019 mobiltelefonnal kompatibilis tartozékokat

Szilikon tok

A legnépszerűbb termékeink az átlátszó szilikon tokok. Ez a telefontok fényes felületű és teljesen átlátszó, igy a Huawei P Smart 2019 mobiltelefon hátoldala változatlanul látható marad. Tökéletesen illeszkedik a telefonhoz és biztonságos fogást nyújt a mindennapos használat során.

Műanyag tok

Az ütésálló telefontok két részből áll. A védőtok belső része gumi, míg a külső része műanyag. A belső rész elnyeli a rázkódásokat és az ütéseket, a külső műanyag rész védi a telefont a karcolásoktól és a nagyobb fizikai sérülésektől. Tökéletes védelem és kiváló ár-érték arány jellemzi ezt a telefontokot.

Természetesen a webáruházunkban többféle telefontok közül tudsz választani, amelyek mindegyikét kíváló minőség jellemez. Termékeink között megtalálhatóak még a mintás szilikon tokok és a remek védelmet nyújtó oldalra nyíló tokok is. Megnézem a Huawei P Smart 2019 tartozékokat.

Huawei P Smart 2019 üvegfólia és 5D védőüveg

Üvegfóliák

Az üvegfólia az egyik legnépszerűbb kijelzővédő megoldás a nagyobb ütések, esések és a kijelzőt érő fizikai sérülések ellen. Mivel a Huawei P Smart 2019 kijelzője lekerekített, ezért ezek a termékek a kijelző sík részét fedik csak be, a széleket nem. Legtöbb esetben az üvegfólia egyszerűen felhelyezhető, és nem szükséges hozzá semmilyen szakértelem vagy tapasztalat!   

3D és 5D kijelzővédők

A 3D és 5D kijelzővédők a mobiltelefon teljes, hajlított részeit is védő termékek, teljesen méretpontos kialakításúak. Az 5D üvegfólia az éleknél az erősebb kialakításnak köszönhetően, jobban megvédi a készülék kijelzőjét a leejtés vagy ütődés által okozott károktól. A 3D Flexible kijelzővédő fólia fokozottan ütésálló, 9H keménységű és teljesen flexibilis termék. Mivel flexibilis ezért nem reped és nem is törik. 

Ide kattintva még több terméket találsz.

Huawei P Smart 2019 mobiltelefonnal kompatibilis töltők és kábelek

Hálózati töltők

A hálózati töltő az egyik legfontosabb tartozéka a mobiltelefonunknak ezért érdemes mindíg megbízható minőségű terméket választani. A mobiltelefonhoz kapott gyári hálózati töltő az általunk kínált termékekkel teljes mértékben kiváltható, mindennapos használat során is biztonságosan használható. 

Töltő- és adatkábelek

Tötltőkábel vásárlása esetén a Huawei P Smart 2019 mobilhoz micro USB csatlakozójú kábelt kell választanunk. Ez a csatlakozó szemből nézve trapéz alakú, alsó részén két darab pici tüske található. Ezt a kábelt csak egyféleképpen tudod csatlakoztatni a mobiltelefonodhoz. Kábeleink használhatóak töltésre és adatátvitelre egyaránt. 

Mire figyeljünk amikor töltőt keresünk a Huawei P Smart 2019 mobiltelefonunkhoz? A termék legalább 2A áramerősséggel legyen képes tölteni az akkumulátort, ehhez természetesen szükségünk lesz vagy a gyári kábelünkre vagy egy olyan töltőkábelre, amely legalább 2A töltőáram átvitelére képes. Ezeket az adatokat a termék adatlapján minden esetben feltüntetjük. A webáruházunkban megtalálható töltők és micro USB csatlakozású kábelek minden esetben kompatibilisek, biztonságosan használhatóak a Huawei P Smart 2019 mobiltelefon töltésére és szinkronizálására is egyaránt. Természetesen a töltőkre és a kábelekre is 12 hónap garanciát vállalunk. Még több terméket ide kattintva találsz.

Huawei P Smart 2019 mobiltelefonnal kompatibilis autós tartók

Autós tartó szélvédőre és műszerfalra

Jelenleg is az egyik legnépszerűbb mobiltelefon tartó a gépkocsiba. Vásárláskor figyelnünk kell, hogy az autós tartó mekkor méretű és súlyú készüléket képes biztonságosan megtartani. A Huawei P Smart 2019 6.21" méretű, 73.4 mm széles és 160 g súlyú készülék. Célszerű rövid szárral rendelkező, minél kevesebb mozgó alkatrészből álló terméket választani, ezzel is biztosítva magunkat a lehető legcsekélyebb meghibásodástól.

Autós tartó szellőzőrácsra

Amennyiben nincs lehetőségünk szélvédőn vagy műszerfalon rögzíteni a mobiltelefonunkat, akkor érdemes elgondolkodni a gépkocsi szellőzőrács rostélyának a használatán. Nagyon praktikus és hosszútávon, esetleges készülék csere esetén kíváló megoldás lehet a mágnesfejes autós tartó használata is. Természetesen a mágnesfejes autós tartó használata során a mobiltelefonodat nem éri semmilyen káros hatás!

Fontos tanács!
A nyári időszakban hosszab idejű, napon történő parkolás esetén célszerű az autós tartót levenni a szélvédőről, ezzel megelőzve a termék magas hőmérséklettől való eldeformálódását, sérülését. Forró nyári napokon nem ritka a 80ºC körüli hőmérséklet a gépkocsi szélvédője mögött. 

A mobiltelefon tartóinkat is 12 hónap és 14 napos pénzvisszafizetési garanciával értékesítjük. Még több autós és kerékpáros tartót ezen a linken találsz.

Huawei P Smart 2019 mobiltelefonnal kompatibilis fülhallgatók és headsetek

Sztereó, vezetékes fülhallgató

A szetereó fülhallgatók a hallójáratba helyezhetőek és a legtöbb esetben szinte teljesen kizárják a környezeti zajokat. Praktikus méreteiknek köszönhetően elférnek a zsebedben is, rendelkeznek mikrofonnal  és felvevőgombbal is, így a telefonhívások kezelése is könnyen megoldható.

Bluetoot fülhallgató és headset

A Bluetooth headsetek vezeték nélküli összeköttetéssel kapcsolódnak a mobiltelefonokhoz, táblagépekhez és akár a laptopokhoz. Hátrányuk a korlátozott, kb. 10 m-es hatótávolság. A vezeték nélküli headsetek utcai vagy sportolás közbeni zenehallgatásra való kivitelben is elérhetőek.

Fontos tanács!
A legfontosabb dolog, hogy ne használjuk ezeket az eszközöket közösen senkivel! Ez különösen megszívlelendő tanács a fiatalabb korosztály számára, akik előszeretettel osztják meg fülhallgatójukat barátaikkal, hogy az egyes zeneszámokat akár együtt meghallgathassák. Még jobban igaz ez azoknál, akik még sportoláshoz is használják a fülhallgatót! Náluk az izzadság miatt különösen fontos az eszköz tisztítása a baktériumok miatt és tartozék minőségének megovása  érdekében is!

A fülhallgatóinkat és a headseteket is 12 hónap és 14 napos pénzvisszafizetési garanciával értékesítjük. Még több fej- és fülhallgatót ezen a linken találsz.

Huawei P Smart 2019 tartozékok sportoláshoz

Karra rögzíthető tokok

Ha futáshoz vagy sportoláshoz keresel a mobiltelefonod számára tartót, akkor megfelelő választás lehet a karra rögzíthető tok. A sport karpánt tokokkal a mobiltelefonod kijelzője könnyen kezelhető és teljes mértékben látható marad. A legtöbb termék felülete vízlepergető anyagból készült, a karra rögzítése állítható tépőzáras szíjjal történik.

Sport övtáska futáshoz

Ha futás közben több dologra is szükséged van, akkor válaszd az övtáskát. Ebbe a termékbe  meglepően sok dolog belefér, és a plusz súly sem zavaró a derékon, mert közel van a test tömegközéppontjához. A legtöbb övtáska rendelkezik fülhallgató kivezetéssel, így sportolás közben is kényelmesen hallgathatod a kedvenc zenéidet.

A sportoláshoz alkalmas tartozékainkat és kiegészítőinket is 12 hónap és 14 napos pénzvisszafizetési garanciával értékesítjük. Még több tartozékok sportoláshoz ezen a linken találsz.