06 70 432 7890 boltecell.hu

06 70 432 7890 boltecell.hu

Gyakran ismételt kérdések

Hozzájárulok az adataim kezeléséhez és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót.

Hogyan tudom átvenni a terméket?

Személyes átvételre, Káposztásmegyeren (1046 Budapest, Lakkozó utca 4. Fszt. Ü-4) található üzletünkben van lehetőség. Házhozszállítás esetén a GLS futárszolgálatot tudod választani, de lehetőséget van a megrendelésedet GLS Csomagpontra vagy Pick Pack Pontra is kérni.

Átvételi és szállítási információk

Hogyan tudok fizetni?

Személyes átvétel esetén üzletünkben a fizetés történhet készpénzzel vagy bakkártyával. Szállítás esetén (házhozszállítás, csomagpontra történő szállítás) utánvétellel vagy a webáruházunkban történő bankkártyás fizetéssel tudod a megrendelésedet átvenni.

Fizetési információk

A futárnál tudok bankkártyával fizetni?

Egyelőre sajnos ez nem lehetséges.

Mennyibe kerül a szállítás?

Budapestre és vidékre is ugyanannyi a kiszállítás költsége. A szállítás költség mértéke attól függ, hogy milyen szállítási módot választasz a megrendelés folyamán.

Szállítási díjak

Mikor érkezik meg a rendelésem?

GLS futárszolgálat vagy GLS Csomagpontra történő kézbesítés esetén a feladást követő munkanapon. Pick Pack Pont átvételi helyre történő szállítás esetén a feladást követő második munkanapon, amelyről értesítést is kapsz SMS formájában.

Regisztráció nélkül is vásárolhatok?

Webáruházunkban nem kötelező a vásárláshoz a regisztráció, azonban a rendelés folyamán szükséges megadni azokat az adataidat, amelyek a számlázáshoz és a kiszállításhoz szükségesek.

Feliratkoztam a hírlevélre, le tudok iratkozni?

Természetesen, ennek semmi akadálya. Ezt megteheted, a weboldalunkon keresztül a Profilom linkre kattintva bejelentkezés után az Adatmódosítás fülre lépve legalul találod a Hírlevél feliratkozás mezőt, kattints a jelölő négyzetben található pipa jelre. A másik megoldás amikor a kiküldött levelünkben legalul található Leiratkozás linkre kattintasz és ezzel a továbbiakkban leiratkoztál minden hírlevelünkről.

6000 Ft feletti vásárláskor ajándékba adunk egy asztali telefontartót!