Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8 telefontokok, kijelzővédő fóliák és üvegek nagy választékban. Óvd meg telefonod és férj hozzá kényelmesen a funkciókhoz továbbra is! Vásárolj minőségi mobiltelefon tartozékokat az ecell.hu webáruházban! Személyes átvétel és kedvező szállítási díjak!

Samsung Galaxy S8 telefontok és kijelzővédő fólia üveg

Válaszd az EF-NG950 típusú LED View telefontokot ha az áttetsző előlapon keresztül szeretnél válaszolni az értesítéseidre. A LED-kijelzőnek köszönhetően egy szempillantás alatt ellenőrizheted értesítéseidet anélkül, hogy fel kellene nyitnod a tokot. Kapcsold ki az ébresztőt, vagy válaszolj a bejövő hívásokra egyetlen ujjhúzással. Sőt, mi több; 54 speciális ikon segítségével mindig tudni fogod, mit kell tenned.

Vértezd fel készüléked a Clear Cover EF-QG950 típusú véédőtok extra védelemmel! A Clear Cover tok megvédi telefonod a sérülésektől, miközben nem rejti el a telefon lenyűgöző kialakítását. A csupán 0.8 mm vékonyságú tok fényes felületet kölcsönöz készülékednek.

Válaszd az EF-ZG950 típusú Clear View álló tokot, amely állítható állványként funkcionál és minden helyzetben optimális látószögben nézheted tartalmaidat. A telefontok matt és áttetsző felületű. Nem csak kényelmes, de megvédi a mobiltelefonod kijelzőjét, és lehetővé teszi, hogy egyetlen húzással, a tok felnyitása nélkül válaszolhass a hívásokra vagy hallgathass zenét.

Ha prémium minőségű extra védelmet biztosító védőtokkal szeretnéd megvédeni a telefonodat, akkor válaszd az Alcantara EF-XG950 termékeket. Az Alcantara textilanyag bársonyos tapintást biztosít, miközben tartósan védi készüléked a foltoktól és szennyeződésektől.

Ha biztonságos védelemre van szükséged, akkor válaszd az EF-PG950 típusú szilikon tokokat, amelyeknek finoman ívelt vonalai tökéletesen illenek a kezedbe. A puha, mikroszálas belső pedig tartós védelmet biztosít készülékednek.

Élénkítsd fel telefonodat a Samsung Galaxy S8 kétrészes EF-MG950 típusú telefontokjainak a színes formáival! A tokok kiegészítő színárnyalatai egyedi, geometrikus megjelenést kölcsönöznek a mobiltelefonodnak, miközben az összetartó szívóerőnek köszönhetően a tok egyes részeit könnyedén rakhatod össze és szerelheted szét.

 

Üzletünkben vagy a webáruházunkban vásárolt kijelzővédőket munkatársunk térítési díj ellenében felhelyezi a kijelzőre. Ezt kérheted a megrendelés leadásakor vagy személyesen az üzletünkben.
A szolgáltatás díja 500 Ft.