Samsung Galaxy J5 (2017)

A megrendelés elküldése előtt kérjük, ellenőrizd le a a készüléked méreteit!
SAMSUNG GALAXY J5 (2017) / J530F méretei: 146.2 x 71.3 x 8 mm
*Az alábbi tartozékok nem kompatibilisek a régebbi SAMSUNG GALAXY J5 J500F és a SAMSUNG GALAXY J5 (2016) J510FN készülékkel!l!

 

Ez az oldalon Samsung Galaxy J5 (2017) mobiltelefonhoz tudsz kijelzővédő fóliát, védőüveget és telefontokokat vásárolni. Kijelzővédő fólia kínálatunk között szerepelnek az Xprotector, Myscreen, X-ONE, IMAK és Blue Star gyártók termékei. A választékunkban a legtöbb esetben normál, matt és tükröződésmentes termékek vásárolhatóak meg. A védőüvegek között, bizonyos készülék típusoknál szintén megtalálható a fényes vagy a matt felületű, valamint a 0.20 vagy 0.33 mm vékony kijelzővédő is. Telefontok kínálatunkban a legnépszerűbb termékeink a Nillkin Nature és az Xprotector Case gyártók szilikon tokjai. Ezen felül értékesítünk műanyag hátlapvédő tokokat és oldalra vagy lefelé nyíló telefon tokokat is.

Üzletünkben vagy a webáruházunkban vásárolt kijelzővédőket munkatársunk térítési díj ellenében felhelyezi a kijelzőre. Ezt kérheted a megrendelés leadásakor vagy személyesen az üzletünkben.
A szolgáltatás díja 500 Ft.